Han bliver savnet

Erik Aagaard blev kun 59 år. Han har siden 80'erne været aktiv i kommunalpolitik i Svinninge og siden i ny Holbæk Kommune. Og også i Røde Kors bliver han savnet som konsulent.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Han var som sit kropssprog: Engageret og involveret. Han har deltaget i utallige indsamlinger for Røde Kors og var i mange år regionskonsulent og torvholder for de frivillige Røde Kors medarbejdere i Vestsjællands Amt. Her er han højt skattet for sin inspirationskraft.

- Både for mig personligt, og for de mange frivillige er det her et meget, meget stort savn, siger Peter Sørensen, formand for Røde Kors i Holbæk.

Erik Aagaard var et af den slags mennesker, der ikke kan lade være med at have flere kasketter: Som regionskonsulent for Røde Kors, i en periode udsendt i Afrika med familien. Men også som Borgmester og siden Viceborgmester i Svinninge kommune. 24 år for De Radikale blev det til i kommunalpolitik.

- Erik har haft et stærkt ønske om at gøre verden til et bedre sted. Han er drevet af et socialt engagament, som både viser sig i det meget daglige og lokale og på det globale plan, som udsendt for Røde Kors, siger Gunnar Nielsen, Formand for den Radikale Vælgerforening i Holbæk.

Erik Aagaard efterlader sig 6 voksne børn, et plejebarn og sin hustru.

Han druknede mandag morgen ved Tobjerg, Tusenæs. Politiet mener der er tale om en tragisk ulykke - opstået da Erik Aagaard ville tage sig en dukkert fra sin jolle efter at have tømt sine fiskegarn. Lokale så ham kæmpe for at holde sig oppe i vandet kort før han forsvandt.