¨

Hadesangen udløser måske varig bortvisning *hør sangen*

De to elever, der sendte en grov og truende sang om deres lærer skal ikke være sikre på, at de kan vende tilbage til Broskolen når deres bortvisning udløber.

[video:flv:haderap.flv]
Herover kan du høre Lars Weitmann rappe sangen, som han fortryder at have skrevet. 

Afstemning:

/* */

Den 15-årige Lars Weitmann skrev med hjælp fra sin klassekammerat en rap-sang, hvori han kalder sin sin 60-årige lærer en so og en dum kælling og truer med at "smadre hende".

Drengene indspillede sangen på Lars Weitmanns mobiltelefon. Herfra røg sangen hurtigt videre til kammeraternes telefoner.

Sagen skal diskuteres
På Broskolen i Korsør er der blevet holdt et krisemøde, og de to elever er blevet bortvist fra skolen i en uge, men eleverne skal ikke være sikre på, at de er velkomne tilbage på skolen. Det oplyser viceskoleleder Jette Würtz fra Broskolen til DR Sjælland:

- Vi skal have diskuteret sagen internt og tale med eleverne igen. Vi skal under alle omstændigheder have talt igennem hvordan man opfører sig overfor hinanden og overfor lærerne, siger hun.

Eleven har undskyldt
Lars Weitmann har givet sin lærer en undskyldning. Og han har sat sig til tasterne igen for at få følelserne ud gennem en rap. Men denne gang har sangen en anden klang.

- Jeg skammer mig over det, jeg har gjort. Helt ærligt - den sang var noget lort, lyder dele af teksten.

Jette Würtz er glad for, at læreren har fået en undskyldning, men det ændrer ikke ved at det skal tales grundigt igennem, hvordan man omgås hinanden.

Se hele TV2 ØSTs indslag om sagen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App