¨

Grov sag om bortførelse for retten

Foto: TV ØST

Mandag begynder retssagen mod to mænd, der er tiltalt i en grov sag om bortførelse. De skal blandt andet have truet med at skære offerets ansigt af.

To mænd sidder mandag på anklagebænken i retten i Næstved, hvor de er tiltalt for bortførelse, røveriforsøg og vold af særlig farlig karakter. Det skriver Sjællandske.

Mændene, der er henholdsvis 22 og 23 år, skal sidste år i september have kørt rundt i en bil i Næstved med deres offer, der undervejs fik tæsk med en hjulnøgle.

Truede med at skære ansigt og fingre af

Målet var angiveligt at få penge ud af ham, og de tiltalte hentede ham tilsyneladende på Parkvej. Først efter en time lykkedes det ham at slippe fri ved, at han kastede sig ud af bilen.

Mændene truede ifølge anklagerne ham med at skære hans ansigt af og spise det, mens de holdt en kniv op for ham, ligesom de også skal have truet med at skære hans fingre af og spærre ham inde i en kælder, hvis ikke han åbnede sine konti for dem.

De to tiltalte har siddet varetægtsfængslet, siden de blev anholdt. En tredje mistænkt i sagen får sin sag behandlet særskilt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App