¨

Groft overfald i Holbæk

I morges fandt vidner en mand med åbent kraniebrud og blod i ansigtet siddende i en bil på parkeringspladsen ved Ladegårdsparken i Holbæk.

Politiet kørte straks til stedet og konstaterede sammen med personale fra lægeambulance og Falck, at en 30-årig mand, der er af tamilsk afstamning, sad inde i sin røde Peugeot 206 personbil med blod i ansigtet. Det var ikke muligt at komme i kontakt med pågældende. Den overfaldne var iført sit arbejdstøj: Blå t-shirt og hvide arbejdsbukser.

Efterforskningen har vist, at han er kørt fra sin arbejdsplads torsdag aften omkring kl. 2330, og det formodes, at han er kommet til parkeringspladsen i Ladegårdsparken omkring midnat. Det vides ikke, om den overfaldne har været ude af bilen efter ankomsten til parkeringspladsen,  eller om han først har sat sig ud i bilen senere på natten og dernæst er overfaldet. Den 30-årige bor i alene i en lejlighed i Ladegårdsparken.

Politiet efterlyser vidner, der har hørt eller set overfaldet eller andet af politimæssig interesse på stedet mellem midnat natten til fredag og til kl. 0845, hvor politiet får anmeldelsen. Politiet er vidende om, at en ca. 70-årig mand var henne at kigge ind i bilen kort tid før anmeldelsen, og politiet vil gerne tale med dette vidne, som man på ingen måder mistænker for overfaldet.

Politiet har ikke haft mulighed for at afhøre den forurettede og motivet til overfaldet kendes ikke.

Det er oplyst, at den forurettede har fået kraniebrud som følge af volden.

Oplysninger til politiet kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi, lokalpolitiet i Holbæk på tlf. 114 eller 46351448.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App