Godt salg i dommerkontorer

Flere dommerkontorer på Sjælland solgt efter retsreformen, mens det til gengæld kniber med at finde købere til et par gamle tinghuse,

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Staten mærker ikke noget til vigende interesse for ejendomskøb. Inden for de seneste godt tre måneder er det lykkedes at sælge en række af de sjællandske dommerkontorer, der blev overflødige efter retsreformen, skriver Dagbladet.

- Selv om der er udbudt ret mange ejendomme på forholdsvis kort tid, er handlerne hurtigt afsluttet, og det er endt med en budrunde med en højere pris til følge, siger ejendomsmægler Leif Olsen, der står for salget af statens ejendomme.

Dommerkontoret i Ringsted blev udbudt til 4,5 mio. kroner, hvilket også blev handelsprisen. Det samme gælder dommerkontoret i Store Heddinge, der solgtes for de 2,8 mio. kroner, der var fastsat i udbuddet. Derimod vedgår Leif Olsen, at det kniber mere med interessen for de helt gamle tinghuse rundt i en række mindre provinsbyer. I Vordingborg er tinghuset til salg for 4,5 mio. kroner og i Store Heddinge for 3,3 mio.kroner.