Gerningsmand hældte 75 liter ud i restaurant

Der blev ikke stjålet noget, da en ukendt gerningsmand mandag brød ind i Hotel Ole Lunds Gaard. Til gengæld hældte vedkommende 75 liter øl ud i restauranten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der lugter formentligt kraftigt af værtshus på Hotel Ole Lunds Gaard i Kalundborg for tiden. Natten til mandag brød en person ind i hotellet og efterlod sig en noget våd hilsen.

Vedkommende stjal ikke noget fra stedet, men i hotellets resutaurantafdeling åbnede gerningsmanden for 3 ølhaner, så der blev hældt 75 liter øl ud i lokalet.

- Jeg ved ikke, om gerningsmanden er blevet frusteret over, at deri kke var noget at stjæle og så tænkt, at vedkommende ville hælde øl ud for at chikanere ejeren. Det er i hvert fald noget værre svineri, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Gulvtæppet slap

Øllet kun nåede at ramme gulvet i baren, hvor der er laminatgulv, mens selve restauranten har gulvtæppe på og undgik at blive ramt af væsken.

Indbruddet er sket mellem søndag klokken 19.30 og mandag klokken 5.45. Gerningsmanden er kommet ind ved at knuse et vindue i restauranten.