¨

Fyrværkeriaktion på Sjælland

Foto: TV ØST

En større mængde fyrværkeri i jyderup og Næstved blev ulovligt opbevaret.

Midt- og Vestsjællands Politi, Københavns Politi, Københavns Vestegns Politi, Nordsjællands Politi samt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi gennemførte den 23. november en fælles fyrværkeriaktion mod 18 mulige fyrværkerilagre forskellige steder på Sjællan

Fyrværkeriaktionen blev gennemført i samarbejde med Skat, Forsvaret, Sikkerhedsstyrelsen og lokale beredskabschefer.
Aktionen blev gennemført for at sikre, at der ikke bliver fremstillet ulovligt fyrværkeri eller foretaget ulovlig opbevaring af fyrværkeri.
I Jyderup fandt politiet en større mængde lovligt fyrværkeri, der tilhører en 37-årig mand fra Glostrup. Fyrværkeriet blev ikke opbevaret efter forskrifterne, og sagen er derfor overgivet til Beredskabschefen.
Hos en 52-årig mand i Hornsherred fandt politiet 12 ulovlige kanonslag samt noget mindre fyrværkeri, der blev beslaglagt og overdraget til Forsvaret (EOD) til destruktion.
I Brøndby fandt politiet ca. 40 kg. ulovligt fyrværkeri i en container, der tilhører en 40-årig mand fra Rødovre. Fyrværkeriet blev beslaglagt og overdraget til Forsvaret (EOD) til destruktion.

Hos en 35-årig mand i Næstved fandt politiet en del lovligt fyrværkeri, der var ulovligt opbevaret. Sagen er derfor overgivet til Beredskabschefen

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App