¨

To fundet døde i sommerhus

Alt tyder på at dødsfaldene skyldes en tragisk ulykke. Ifølge politiet ser det ud til at parret er døde af kulilteforgiftning.

Politiet troede i første omgang, at der var tale om en forbrydelse, da en mand kl. 13 mandag i Nykøbing Sjælland fandt en yngre kvinde og en yngre mand liggende døde på gulvet i et sommerhus på Larsensvej i Lumsås. 

Politiet i Roskilde sendte et hold efterforskere til sommerhuset for at undersøge dødsfaldene.

- Beboeren så, at de to lå derinde. De har formentligt ligget døde i et stykke tid, sagde vicepolitikommissær Jan Ziirsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Senere på dagen viste det sig, at der formentlig ligger en tragisk ulykke bag. Parret, der er sidst i tyverne, har formentlig grillet og efterfølgende villet lune sig i eftervarmen. Derfor har de trukket grillen ind i sommerhuset, og så er de døde af kulilteforgiftning. - Det er en dybt tragisk hændelse, og vi må på det kraftigste advare imod at man tager grillen med indendørs, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, i dag til TV2 Øst.

Parret er nu blevet kørt til Retsmedicinsk Institut. Her skal den endelige dødsårsag slås fast ved et ligsyn.

- Der er intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Der er ikke tegn på indbrud, og der er ingen våben i huset. Formentlig er parret bare sovet ind uden at opdage noget, siger Carsten Andersen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App