To fundet døde i sommerhus

Alt tyder på at dødsfaldene skyldes en tragisk ulykke. Ifølge politiet ser det ud til at parret er døde af kulilteforgiftning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet troede i første omgang, at der var tale om en forbrydelse, da en mand kl. 13 mandag i Nykøbing Sjælland fandt en yngre kvinde og en yngre mand liggende døde på gulvet i et sommerhus på Larsensvej i Lumsås. 

Politiet i Roskilde sendte et hold efterforskere til sommerhuset for at undersøge dødsfaldene.

- Beboeren så, at de to lå derinde. De har formentligt ligget døde i et stykke tid, sagde vicepolitikommissær Jan Ziirsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Senere på dagen viste det sig, at der formentlig ligger en tragisk ulykke bag. Parret, der er sidst i tyverne, har formentlig grillet og efterfølgende villet lune sig i eftervarmen. Derfor har de trukket grillen ind i sommerhuset, og så er de døde af kulilteforgiftning. - Det er en dybt tragisk hændelse, og vi må på det kraftigste advare imod at man tager grillen med indendørs, siger kommunikationsmedarbejder hos Midt og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, i dag til TV2 Øst.

Parret er nu blevet kørt til Retsmedicinsk Institut. Her skal den endelige dødsårsag slås fast ved et ligsyn.

- Der er intet, der tyder på, at der er sket en forbrydelse. Der er ikke tegn på indbrud, og der er ingen våben i huset. Formentlig er parret bare sovet ind uden at opdage noget, siger Carsten Andersen.