¨

Frivillige hjælper til i eftersøgning

Foto: TV ØST

Flere, der egentlig ikke kender ham, hjælper til i eftersøgningen efter Lasse Ronni Tidemann Hansen, der stadig er forsvundet.

De kender ham ikke - alligevel mødte otte lokale fra Præstø frem torsdag formiddag i regn og blæst for at lede efter Lasse Ronni Tidemann Hansen, der har været forsvundet siden sidste mandag.

- Jeg ville have det frygteligt, hvis det var en af mine kære, der var væk, og jeg selv gik rundt. For mig er det lige så meget at give støtte. At fortælle at de ikke er alene, siger Ditte Norlander, der er en af dem, der har hjulpet til i eftersøgningen.

32-årige Lasse Hansen har nu været væk så længe, at håbet svinder. Men friske fodaftryk fundet de sidste par dage holder optimismen oppe. Sporene ser nemlig ud til at være sat med bare tæer, og Lasse Hansen gik hjemmefra barfodet.

- Der er jo ikke så mange, der går barfodet hjemmefra i januar måned. Så tiden taler imod os, og vejret bliver værre. Men vi har fundet så mange fodspor, som ser rimeligt friske ud og med bare tæer. Så håbet er der endnu, siger Anette Kristiansen, der er veninde til Lasse Hansen.

Lasse Hansen var altså barfodet og kun iført lidt tøj, da han forlod sit hjem i Præstø mandag i sidste uge. Siden har ingen set ham.

Både venner og politi opfordrer folk i området til at kigge i skure, carporte og sommerhuse efter den forsvundne Lasse Hansen. Han er 32 år gammel, 187 centimer høj og vejer 130 kilo.

Hvis du har oplysninger i sagen, så vil politiet gerne høre fra dig på telefon 114.

02:10 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App