Frilandskylling

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Farmor Ingrid & Svigermor Monicas asier

1,5 kg asier

600 gr. sukker

1 l. Eddike

krydderier- efter smag:

salt

hele peberkorn

løvstikke

timian

kron dild

laurbær blade

tørret chili

hvidløg

Vask og skræl asierne og drys dem med salt. Lad dem ligge og dryppe af en times tid og tør dem til sidst med et viskestykke

Skær ud i skiver og læg dem i en gryde med eddike, sukker og krydderier.

Kog det op i 2-3 min og kom det i et glas med eddikelagen

Ovnbagt kylling:

1 hel kylling

krydderier - her cajun og karry

salt og peber

Salaten:

2 æbler

1 agurk

1 scalotteløg

150 gr. syltede asier

Lidt frisk persille

Saucen:

Frisk Persille

2,5 dl Fløde

Stegesky fra kyllingen

100 gr. røget kyllingebryst -

skæres i små stykker og steges af på panden

Kyllingen:

Kom kyllingen i et fad med brystet nedad

Steg i ca. 1 time ved 200 grader - alt efter størrelsen

Kom lidt af stegeskyen i en lille kasserolle, tilsæt fløde og blend frisk persille i

Salaten:

Skær agurken i stave og fjern kernerne. Skær dem ud i små skiver

Hak scalotteløg i små strimler

Æblerne skæres ud i små stykker

Skær også asierne ud i mindre stykker og bland det hele sammen

Hak persille fint og drys over

Skær kyllingen ud

Anret salaten i bunden af tallerkenen, drys det stegte, røgede kyllingebryst på

Og top med et stykke kylling og hæld sauce over- pyntmed lidt grønt


Nyhedsoverblik