Fortsætter hærværk mod hjemmeplejen

Utrygheden begynder at brede sig i hjemmeplejen i Slagelse. Hærværket mod kommunens biler fortsætter, og det skaber bekymring blandt de ansatte

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I går aftes skete det igen. Endnu en af hjemmeplejens Ford KAer blev væltet her i Slagelse - Det er gået meget stærkt. En aftenvagt var væk i 10 minutter, og da hun kom tilbage var bilen væltet, siger Bitten Beyer, der er distriktsleder i Hjemmeplejen Vest i Slagelse. Indtil i går havde hærværken sendt 5 biler på værksted. De var alle parkeret på Søndre Stationsvej, hvor politiet den seneste uge har intensiveret patruljeringen. Men så gik det bare udover en bil et andet sted. Denne gang ved Jernbanegade.  For nogen lyder det måske, som en komisk drengestreg. Men komikken forsvinder når man som her i Slagelse til daglig skal køre rundt for hjemmeplejen i de små biler. - Folk bliver utrygge, og man vender sig da om en ekstra gang, når man går ned til bilen, siger Bitten Beyer Og politiet har forståelse for hjemmeplejens frustration, men mener ikke at de behøver være bange. - Vi tager det meget alvorligt, fordi det er til stor gene for hjemmeplejen. Men vi mener stadigvæk at der er tale om grove drengestreger, siger Lisbeth Jessen, vicepolitiinspektør hos politiet i Slagelse. På trods af at bilerne er forsikret regner kommunen med et tab på op mod 100.000 kroner på hærværket. 

Politiet i Slagelse er meget interesseret i tale med vidner som kan give oplysninger om enten personer eller grupper, der har været med til at ødelægge bilerne.