Forsvundet kandidat afviser at have været væk

Spidskandidaten i Miljøpartiet Fokus, Charlotte Andersson, mener, at det er ude af proportioner, at hun bliver beskyldt for at at have været forsvundet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der har været tavshed fra Charlotte Anderssons side i lang tid. I hvert fald i så lang tid, at den lokale avis er begyndt at skrive om det, og hendes egen koordinator har opgivet at få fat i hende.

Charlotte Andersson er spidskandidat til byrådet i Sorø for Miljøpartiet Fokus. Lige som alle andre spidskandidater blev hun af avisen Sjællandske bedt om at svare på en række spørgsmål, men selv om forespørgslen blev sendt ud allerede 24. september, har avisen ikke fået svar fra Miljøpartiets spidskandidat. Til gengæld hørte den fra partiets organisatoriske koordinator Anja Kristensen, der måtte meddele, at heller ikke hun kunne få fat i Andersson, og at hun nu opgav at forsøge mere. Det skriver Sjællandske.

En misforståelse

Hovedpersonen selv mener dog, at sagen er blæst op, og hun afviser, at hun skulle have været svær at få fat i.

- Det må bero på en misforståelse. Da den mail blev sendt, havde jeg lige snakket med Dennis (Engholm, byrådskandidat for samme parti, red.). Jeg sad i en bil på vej til København, så jeg kunne ikke udfylde det på det tidspunkt, siger Charlotte Andersson.