Forældre samler underskrifter mod børn i giftskole

Forældre til børn på den pcb-ramte Frederiksberg Skole i Sorø har startet en underskriftindsamling for at få deres børn ud af den giftramte skole.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Børnene skal ud af Frederiksberg Skole. I hvert fald hvis det står til deres forældre. De har netop taget initiativ til en underskriftindsamling med overskriften 'Alle børn ud af PCB lokaler på Frederiksberg SKole. Genhusning nu'.

PCB'en blev allerede opdaget i 2009, men det blev vurderet til ikke at være så farligt, at undervisningen skulle flyttes til et andet sted. Det var dog planen, at skolen skulle rives ned og erstattes af en ny, men tidligere på året kom det frem, at prisen for nedrivningen alene koster 3 gange så meget, som der var afsat til arbejdet.

Læs også: Uvished om PCB-skole

Gravid lærer flyttet

I sidste uge kom det ydermere frem, at skolen har valgt at flytte en gravid lærer fra de giftrame lokaler til rum, der ikke er ramt, og det fik flere forældre til at undre sig over, at det er o.k., at deres børn fortsat sidder i pcb'en.

Læs også: Forældre undrer sig: PCB-skole skåner gravid lærer, men elever skal blive

Nu har de tilsyneladende fået nok og har altså startet en underskriftindsamling, så deres børn kan komme ud af de giftige lokaler.