Fødselsdags tarteletter

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

FØDSELSDAGS TARTELETTER

300 gr røget torsk

2 spsk cremefraiche 38%

salt og peber

frisk kørvel

6 tarteletter

8 vagtelæg

1 skvæt eddike

et glas lakserogn

1 scalotteløg

100 gr ærter

1 spsk creme fraiche 38%

Evt radisespirer til pynt

Start med at koge vagtelæggene i vand tilsat lidt eddike og kog dem i 4 min

Skræl dem

Skær torsken ud i små tern, rør creme fraiche i og krydr med salt og peber og lidt frisk kørvel

Hak de grønne ærter groft og rør dem med cremefraiche

Snit et scalotteløg

Knus(  evt…. ) tarteletterne i mellemstore stykker og læg dem på tallerkenen

Læg skiver af torsk ovenpå og derpå det torsk der er rørt med creme fraiche

Kom ærterne over, pynt med vagtelæg, scalotteløg, spirer og fiskerogn


Nyhedsoverblik