Fodboldformand: Jeg håber, vores pokaler kan reddes

En brand i Nr. Vedbyhallen tirsdag får både betydning for lokalområdets idrætsklubber og for de konfirmander, der skulle have holdt fest i cafeteriaet

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Jeg var lige oppe og kigge i går aftes. Det ligner, at omklædningsrummene skal totalrenoveres, hallen var helt sodet til, og cafeteriaet så også slemt ud, siger Peter Høy, som er formand for Nordfalster FB.

Brand i fjerboldmaskine

Politi og brandvæsen blev kaldt ud til en brand i Nørre Vedbyhallen tirsdag eftermiddag. Her stod især cafeteriaet i flammer. Mistanken går mod en fjerboldmaskine, som stod i et depot i hallen og som var tilsluttet en stikkontakt.

Branden nåede at hærge en time, inden brandvæsnet fik bugt med den.

Pokaler stod i cafeteriaet

- Det var virkelig trist at se, fortæller Peter Høy, efter han så skaderne i aftes. Han er mest bekymret for, om klubbens historie er bevaret:

-  Vores pokaler stod i et glasskab i cafeteriaet. Jeg håber virkelig, de kan reddes.

Klubben har en U17-pigekamp i dag og flere fodboldhold skal træne. Da det foregår udendørs, bliver det gennemført:

Spillere skal møde omklædt
-   Vores boldrum og vores remedier tog heldigvis ikke skade under branden, men spillerne er nødt tila t møde omklædt, for vi kan slet ikke bruge omklædningsrummene, fortæller fodboldformanden.

Han er lettet over, at branden ikke nåede at brede sig mere end den gjorde:

-  En ting er, at børnene er ramt af lockouten på skolen, hvis de så heller ikke kunne komme til fritidsaktiviteter, ville det virkelig være trist.

Konfirmationsfester flyttes

Men hvor fodboldholdene kan gennemføre træning og kampe, så ser det værre ud for dem, der skulle bruge cafeteriaet i weekenden.

- Der skulle jo både afholdes konfirmationsfest fredag og lørdag, det er helt umuligt nu. Men heldigvis har lokalsamfundet stået sammen, og der er fundet alternative festlokaler til dem, siger Peter Høy.

I forhold til træning opfordrer han til, at spillere tjekker klubbens hjemmeside senere i dag, hvor en af bestyrelsesmedlemmerne vil lægge noget information ud om gennemførelse af træning og kampe.