Fodbold alliance vakler

En bitter strid truer med at knuse Lolland Falster Alliancen. Moderklubberne er røget i totterne på hinanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De to moderklubber B1921 og B 1901 er så uenige om hvordan fremtidens fundament skal bygges, at samarbejdet vakler og sandsynligvis falder til jorden med et brag i løbet af kort tid. Det oplyser DR P4 Sjælland.

Dråben der åbenbart har fået det berømte bæger til at flyde over er uenighed om et nyt fælles klubhus og et nyt anlæg bygget på B 1901s baneanlæg.

Det har B 1921 sagt nej til og dermed er det umuligt at etablere den endelige fusion mellem de to klubber som skulle danne basis for et fodboldmæssigt fyrtårn på Lolland Falster.

Situationen er alvorlig
Samarbejdet mellem de to klubber består alene af en overbygning i form af 1. divisionsklubben Lolland Falster Alliancen og fem ungdomshold.

Alliancens formand, Poul Henrik Pedersen siger til DR P4 Sjælland:

- Situationen er så alvorlig at fusionen muligvis ikke kommer på plads og B 1901 går ud af fællesskabet i forbindelse med klubbens generalforsamling. Der er belæg for at vi i den professionelle afdeling tager nogle drøftelser med de to moderklubber, men jeg frygter at samarbejdet falder fra hinanden, hvis ikke der kan findes enighed.

/ ritzau /