Flere tilfælde af blotteri i Slagelse

På lidt over en måned har flere kvinder i Slagelse været udsat for mænd, der blottede sig og i nogle tilfælde onanerede foran dem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet leder efter en elelr flere blottere i Slagelse. På lidt over en måned har området omkring specielt Fodsporet været ramt af i hvert fald 3 tilfælde af blotteri. Det skriver Sjællandske.

- Vi har fået flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i løbet af den seneste måneds tid. I flere af tilfældene er der tale om en yngre mand - nogen siger omkring 20 år gammel - andre 30-35 år - i men i alle tilfælde brun eller brunlig i huden. Det behøver ikke være en mand af udenlandsk oprindelse - det kan være en solbrændt dansker, siger vicepolitiinspektør Peter Compen, leder af lokalpolitiet i Slagelse.

Blotteriet er ifølge avisen sket 28. maj, 16. juni, 25. juni og måske også den 6. juni - oftest mellem klokken 8 og 9. Det er gået ud over kvinder i alderen 19-64 år, og gerningsmanden har blottet sit lem og i nogle tilfælde onaneret foran dem, men om det er samme gerningsmand hver gang er uvist.