¨

Flere tilfælde af blotteri i Slagelse

Foto: TV ØST

På lidt over en måned har flere kvinder i Slagelse været udsat for mænd, der blottede sig og i nogle tilfælde onanerede foran dem.

Politiet leder efter en elelr flere blottere i Slagelse. På lidt over en måned har området omkring specielt Fodsporet været ramt af i hvert fald 3 tilfælde af blotteri. Det skriver Sjællandske.

- Vi har fået flere anmeldelser om blufærdighedskrænkelser i løbet af den seneste måneds tid. I flere af tilfældene er der tale om en yngre mand - nogen siger omkring 20 år gammel - andre 30-35 år - i men i alle tilfælde brun eller brunlig i huden. Det behøver ikke være en mand af udenlandsk oprindelse - det kan være en solbrændt dansker, siger vicepolitiinspektør Peter Compen, leder af lokalpolitiet i Slagelse.

Blotteriet er ifølge avisen sket 28. maj, 16. juni, 25. juni og måske også den 6. juni - oftest mellem klokken 8 og 9. Det er gået ud over kvinder i alderen 19-64 år, og gerningsmanden har blottet sit lem og i nogle tilfælde onaneret foran dem, men om det er samme gerningsmand hver gang er uvist.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App