Flere henvendelser i sag om dødsfald

Seks vidner har henvendt sig efter at TV2-programmet "Efterlyst" har omtalt mystisk dødsfald i Horslunde

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet har fået en række nye henvendelser i sagen om en ung mand, der i sidste uge blev fundet død i en vejkant i Horslunde på Vestlolland.

Manden lå ved siden af sin knallert, og politiet frygter, at der kan være tale om et drab, som nogen har forsøgt at camouflere som en trafikulykke.

Sagen blev mandag aften omtalt i programmet "Station 2 Efterlyst" på TV2 - og denne omtale har givet politiet yderligere seks henvendelser.

Der er dog ingen af henvendelserne, som giver konkrete nye spor i sagen, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi. 

Den 22-årige Thomas Petersen fra Horslunde var ifølge politiet en almindelig ung mand med arbejde og familie. Han var søndag aften på besøg hos nogle venner på Oddevej i Købelev, men skulle klokken 22.30 foretage  et kort ærinde. Halvanden time senere bliver han fundet død på en øde vejstrækning på Ørnekulevej syv kilometer derfra.

Politiet vil fortsat gerne høre fra vidner, der er kørt forbi Ørnekulevej søndag aften eller som mener at have set den 22-årige i området.