¨

Flere gerningsmænd i rockersag om drabsforsøg

Foto: TV ØST

Politiet er på jagt efter flere gerningsmænd i en sag fra Næstved om et internt rockeropgør, hvor en 24-årig mand i dag blev varetægtsfængslet i 4 uger.

Der er formodentligt flere gerningsmænd bag et knivstikkeri i Næstved 26. november i år. Det er i hvert fald politiets vurdering.

I dag torsdag blev der holdt grundlovsforhør for lukkede døre i Retten i Næstved, hvor en 24-årig mand blev varetægtsfængslet i 4 uger. Han har relationer til rockergrupperingen Westside Nation og er sigtet for drabsforsøg, fordi han 26. november stak en anden fra gruppen ned i hans bolig på Gallemarksvej i Næstved.

Flere gerningsmænd

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, fordi der formentligt er flere involverede.

- Vi formoder, at der er tale om flere gerningsmænd. Vi ved, at der var flere personer til stede i boligen, da overfaldet fandt sted, og dem er vi nu i gang med at finde, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den 30-årige mand overlevede at blive stukket i ryggen og maven. Den 24-årige formodede gerningsmand er nu sendt bag tremmer frem til til 9. januar.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App