¨

Flere end 300 taget i fartkontrol på motorvej

Foto: TV ØST

To fartbøder i minuttet var resultatet ved fartkontrol på motorvej i går. Resultatet er masser af bøder, klip og fradømte kørekort.

324 fartbøder

Blitzen kørte nærmest uafbrudt, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i går middag gennemførte en fartkontrol på Sydmotorvejen ved Eskilstrup.

På strækningen med vejarbejdet må bilisterne maksimalt køre 50 kilometer i timen – men det er slet ikke nok for mere end hver tredje bilist. De trykkede i hvert fald alt for hurtigt på speederen, og kan se frem til at få en fartbøde med posten i de kommende dage.

I alt 324 ud af 967 bilister kørte for stærkt. Det betyder, at politiet næsten udskrev to fartbøder i minuttet under kontrollen.

Masser af klip og fradømte kørekort

I alt 89 bilister kørte så stærkt på strækningen, at de får et klip i kørekortet – og to bilister står til at miste det efter kontrollen. De er målt til at køre henholdsvis 120 og 104 kilometer i timen.

I alt 25 – heraf 7 lastbilchauffører – risikerer en betinget frakendelse af kørekortet, oplyser politiet.

 

Bøderne fik ved årsskiftet et ordentligt hak opad. Nogle af dem blev firdoblet. Du kan nu beregne hvor mange penge du skal af med, hvis du kører for stærkt:

eller find den her www.sikkertrafik.dk/bøder

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App