Flaskepost-pigerne mødte deres findere

Ida Fribert og Mathilde Jensen mødte søndag eftermiddag de brandfolk fra Næstved, der i juli fandt deres flaskepost.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der skulle over 9500 delinger på Facebook til. Men de 2 piger, der i juli måned sendte en flaskepost fra Omø, mødte søndag eftermiddag dem, der fandt deres brev.

Læs også: Hvem har sendt flaskepost? 

Det var Næstved Brand og Redning, der under deres årlige sommerudflugt i Karrebækstorp, fandt en flaskepost fra Ida Fribert og Mathilde Jensen, der er 12 og 13 år gamle. 

Pigerne fik den helt store rundvisning på brandstationen og en tur i en af brandbilernes kran. De havde ikke forestillet sig, at det var brandfolk, der skulle finde deres flaskepost.

- Jeg havde bare troet, det var nogle, der gik rundt på en strand, der ville finde den, siger Ida Fribert.

I flaskeposten skrev pigerne blandt andet, at de var fra en anden ø, der hedder Amager i København, men at de var i sommerhus på Omø. Brevet havde de underskrevet 'pigerne fra Omø'.

De besluttede sig for at lave flaskeposten, fordi de kedede sig, men få dage senere dukkede deres navne op over alt på Facebook.

- Jeg fik det at vide af min mor og far. Så vågnede jeg en morgen og min far sagde "skynd dig at kom, Mathilde", siger Mathilde Jensen.

Delte det på Facebook

TV2 ØST skrev i juli måned om Louise Hergott Frederiksen, der er frivillig brandmand hos Næstved Brand og Redning.

Læs også: Finder af flaskepost fandt afsender

Hun blev enig med sine kollegaer om at lede efter afsenderne af brevet. Derfor delte hun det på Facebook, og efter 3 dage var opslaget delt 9500 gange. På den måde blev Louise kontaktet af Ida Fribert og Mathilde Jensen.

- Vi tænkte, det kunne være sjovt, man finder jo ikke en flaskepost hver dag, siger Louise Hergott Frederiksen.