¨

Festlig nytårskoncert med galop og champagne

Foto: TV ØST

Holbæk & Omegns Musikskole byder i dag søndag på nytårskoncert og lover fest, god musik og traditioner.

Søndag den 18. januar klokken 15.00 afholder Holbæk & Omegns Musikskole (HOM) i Gundestrup sin årlige og traditionsrige nytårskoncert.

Årets nytårskoncert bliver som altid dirigeret af musiker og musiklærer på HOM Jens Peter Jensen, og koncerten bliver et festfyrværkeri af alt lige fra danske viser og tangoer til klassiske værker og svingende valse.

Bach og Blue Tango

Ved koncerten optræder orkestrene HOM Harmonikagruppe, HOM Harmonikaorkester samt HOM Harmonika Ensemble.

Programmet byder blandt andet på Bachs smukke 'Air' samt et potpourri af danske viser. HOM Harmonika Ensemble tager ligeledes fat på adskillige værker af den amerikanske komponist Leroy Anderson, som har skrevet klassikere som Blue Tango og A Trumpeter´s Lullaby, der også begge bliver fortolket af ensemblet.

Champagne og galop

Hele nytårskoncerten bliver afrundet på festlig vis med H.C. Lumbyes Champagne Galop, hvor tilhørerne får til opgave at sprænge de uddelte balloner på de helt rigtige tidspunkter!

I dagens anledning har harmonikaspillerne fået selskab af sanger Vinnie Jensen og musikerne Liza Hansen og Thomas Thomsen.

Billetprisen er 60 kroner inklusiv champagne og kransekage. Alle er velkommen! Koncerten bliver holdt på Krovejen 26 i Grevinge.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App