Festersen finder netmaskerne

Fem mål i de to første kampe. FC Vestsjælland går i denne sæson mere offensivt til værks i Superligaen. En af hovedkræfterne er Rasmus Festersen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Rasmus Festersen havde en mission inden sæsonen gik i gang.

- Jeg skulle være mere kampafgørende og score flere mål, og det er jo begyndt meget godt, siger den 27-årige angriber med et smil på læben.

I 1.runde mod FC Nordsjælland scorede manden med rygnummer 14 årets første superligamål, og fredag aften kunne han så igen feste, da han gjorde det til 1-0 i sæsonens første hjemmekamp mod OB, som Slagelseholdet endte med at vinde 3-1.  

- Jeg er i god form og føler mig skarp, understreger Festersen, og det har holdkammeraterne også noteret sig.

- Han har fået en superstart. Han kæmper også hårdt for det, og når han får scoret mål, er det godt for både ham og holdet, siger angrebsmakkeren Dennis Sørensen, der samtidig er glad for det gode samarbejde, de to har haft i sæsonens første kampe.

Mange mål er de ikke vant til i Slagelse, men holdets nye og mere boldbesiddende fodboldfilosfi samt formationen med 2 angribere har givet bonus for Festersen og co.

- Vi skaber flere chancer, end vi gjorde tidligere. Med to angribere kan vi kreere mere, end vi kunne i sidste sæson, hvor vi ofte spillede med bare 1 angriber, siger Rasmus Festersen.

Festersen og holdkammeraterne har mulighed for at forbedre målstatistikken igen næste lørdag, når FC København kommer på besøg i Slagelse.