Fem dræbt i ulykke ved Fuglebjerg

Tre voksne og to børn blev søndag eftermiddag dræbt ved en alvorlig trafikulykke ved Fuglebjerg. Et barn har overlevet sammenstødet og er kørt til Næstved Sygehus. Barnet er hårdt kvæstet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Opdateret version fra Ritzau:

En voldsom trafikulykke på Sydsjælland kostede søndag eftermiddag tre voksne og to børn livet. Desuden blev endnu et barn hårdt kvæstet, da to biler stødte sammen på vejen mellem Fuglebjerg og Glumsø.

14 mennesker, der passerede ulykkesstedet, fik senere tilbudt krisehjælp på politistationen i Næstved.

Bilerne stødte frontalt sammen lidt efter klokken 15 vest for Rejnstrup på et sted, hvor vejen går gennem en skov.

Kollissionen skete i en blød kurve.

Den ene bil med en familie på fire kørte mod øst og kom tilsyneladende for langt over i den modsatte side af vejen, oplyser politiet, og den modkørende bil med en far og hans søn forsøgte at undgå sammenstødet ved at trække ud til højre mod autoværnet. Men manøvren var forgæves.

Senere vil bilinspektørens undersøgelser klarlægge forløbet mere præcist. I første omgang var der ikke mange bremsespor fra bilen med de fire - far, mor og deres to børn - som alle blev dræbt på stedet.

Det samme gjorde manden i den modkørende bil, og det er hans søn, som søndag eftermiddag var indlagt på Centralsygehuset i Næstved.

- Hans tilstand er kritisk, men stabil, siger politiets vagtchef om drengen.

Et håndboldhold, som tilfældigt kom forbi og var vidner til ulykkesstedet, var blandt de 14 personer, som fik tilbud om akut krisehjælp af en psykolog og en udrykningsleder.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi måtte indkalde betjente fra andre politikredse for at håndtere de mange opgaver i forbindelse med ulykken.

TV2 ØST følger sagen.