FCV vinder kneben sejr over 2. divisionshold

FC Vestsjælland mødte onsdag eftermiddag FC Svendborg fra 2. division i tredje runde af pokalturneringen, og det blev til sejr, men en kneben en af slagsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På papiret var det en kamp, der bare skulle vindes, da FC Vestsjælland fra Superligaen onsdag eftermiddag mødte FC Svendborg fra 2. division vest. Og det blev da også til sejr, men kun med et enkelt mål i overskud til vestsjællænderne, der var taget til Fyn for at spille.

FCV var ellers foran 0-3, men så tog fynboerne fat, og i kampens sidste 9 minutter scorede de til 1-3 og 2-3. Heldigvis for FCV sluttede opgøret, inden målstimen fortsatte for svendborggenserne.

Kampen var tredje runde af DBU Pokalen, og det er før set, at de undertippede hold fra rækkerne under ligaen har overrasket og banket de store hold. FCV slap fra mødet med æren i behold og er nu klar til næste runde af pokalturneringen.

Der er lodtrækning til 1/8-dels finalerne på fredag den 31. oktober klokken 12:00, og runden er planlagt til afvikling den 3.- 4. december 2014.

Her kan du høre FCV træner Michael Hansens kommentar til kampen: