¨

FCV-træner er skuffet trods vigtigt point

Foto: TV ØST

FC Vestsjælland-træner Michael Hansen er skuffet over 1-1 mod Hobro, men han er samtidig glad for ikke at tabe.

Hobro så længe ud til at løbe med sejren i søndagens udekamp mod FC Vestsjælland. Slagelse-mandskabet kom dog tilbage og fik 1-1 på et mål ti minutter tid - et mål, der gør vinteren noget mere overkommelig for bundholdet.

FC Vestsjælland har med det uafgjorte resultat stadig kun seks point op til Hobro, som er det hold, FCV har rettet pilen mod i kampen mod nedrykning.

- Jeg er skuffet, for vi havde sat næsen op efter tre point. Jeg synes, at vi havde spillet og mulighederne til det. Men på den anden side var det også vigtigt ikke at tabe til en direkte konkurrent, siger træner Michael Hansen.

- At vi trods alt fik uafgjort, gør en stor forskel. Vi er tilfredse med, at det ikke endte helt galt, men det er ikke sådan, vi vil agere som klub. Vi vil ikke være tilfredse med, at det ikke går galt, vi vil i stedet glæde os over, det går godt.

Rasmus Festersen var manden med det vigtige mål, men han er som træneren skuffet over, at det ikke blev til mere end et enkelt point.

- Jeg er ærgerlig, for vi spiller en god kamp. Men det er desværre vores lod i øjeblikket at spille gode kampe, men ikke få det udbytte, vi måske har fortjent, siger Festersen og fortsætter:

- Målt på hele kampen skulle vi have haft tre point. Hobro havde stort set intet, mens vi spillede en af de bedste kampe længe. Men det er desværre ikke det, der kan måles på pointtavlen.

Anfører Henrik Madsen erkender, at det uafgjorte resultat var ekstremt vigtigt.

- Det betyder jo alt. Men jeg er stadig rigtig skuffet, for i første halvleg følte jeg kun, at der var ét hold på banen, siger han.

/ritzau/

00:18 Luk video

 

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App