FCV slap med 0-2 nederlag

En tvivlsom kendelse gør, at FC Vestsjælland slipper fra mandagens møde med Brøndby i Superligaen med et 0-2 nederlag.

En intens kamp på Slagelse Stadion endte mandag aften med et 0-2 nederlag til hjemmeholdet. Gæsterne fra Brøndby scorede ellers 3 gange i kampen, men mål nummer 2 i det 78. minut blev underkendt.

Der stod 0-0 ved halvlegen, men de gule fra vestegnen skruede op for tempoet efter pausen, og Alexander Szymanowski satte første mål ind på et straffespark efter 64 minutters spilletid.

Mål blev til frispark

Et kvarters tid senere kom så det andet mål og den efterfølgende tvivlsomme kendelse, da FCV målmand Thomas Mikkelsen i første omgang reddede bolden. Han havde imidlertid kun en enkelt hånd på den, og det straffede en Brøndby spiller med at prikke til den, så den gik ind.

Dommeren mente dog, at der var frispark, og målet blev underkendt, men blot 5 minutter senere sad den igen i rødt net. Det var Ferhan Hasani, der scorede til 0-2, som trods ihærdige forsøg og store chancer fra vestsjællænderne i de sidste minutter af den ordinære spilletid blev kampens slutresultat.