FCV-sejr over OB

Inden dagens opgør i Odense var FC Vestsjælland røget under stregen, men det blev lavet om med en 3-1 sejr over OB.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjælland vandt i dag med 3-1 ude over OB og fik dermed igen point på kontoen efter to nederlag i træk til Viborg og Brøndby.

Men selvom Slagelse-holdet i dag var foran 3-0 og vandt sikkert i Odense, var træner Ove Pedersen alligevel ikke så imponeret over sit mandskab, som man kunne have forventet.

- Vi var ikke specielt stærke. Vi har været meget stærkere i de to kampe, vi har tabt mod Viborg og Brøndby, siger Ove Pedersen og fortsætter:

- Kæderne knækkede over, forsvaret faldt for langt tilbage, og midtbanen blev for spredt. Der var ikke sammenhæng i vores spil, som der plejer at være. Derfor valgte jeg at ændre system i pausen, siger han.

Ove Pedersen erkender dog, at han ikke kan være utilfreds med holdets præstation.

- Jeg siger ikke, at jeg er utilfreds, men jeg stod med en mærkelig følelse i pausen, hvor vi førte 2-0. Man kigger altid på, hvem der har styr på kampen, og der havde vi ikke lige så godt fat som i andre kampe, siger Ove Pedersen.

Han mener faktisk, at FC Vestsjælland kunne have scoret flere end de tre mål.

- Det er en mærkelig fornemmelse at score tre mål og føle, at man kunne have scoret tre mere, siger han.

FC Vestsjælland har med sejren i Odense nu 20 point og er over nedrykningsstregen. De skal i næste spillerunde op imod Randers FC på udebane.

/ritzau/