¨

FCV håber på massiv støtte mod Hobro

Foto: TV ØST

Holdet håber på massiv opbakning i den vigtige kamp inden vinterpausen.

FC Vestsjælland tager hul på årets sidste kamp, når de søndag får besøg af Hobro. Og det er en vigtig kamp for for holdet, der har tabt deres sidste fire kampe.

- Det er ekstremt vigtigt både for vort hjemmepublikum og for spillerne, at vi slutter godt af på hjemmebane. Det er altid den sidste kamp, der huskes, og der er næsten tre måneders pause til næste kamp. Det er meget lettere, i genoptræningsfasen i vinterpausen, at bygge videre på en sejr, og alene derfor SKAL vi vinde dén fodboldkamp, siger assistenttræner Tommy Møller Nielsen i en pressemeddelelse.

Holdet håber derfor på, at stadion bliver fyldt med tilhængere.

- Det er vigtigt for os at gå på juleferie med en god præstation i bagagen. Det er også på vores hjemmebane, at vi har lavet de bedste præstationer her i efteråret, så det betyder rigtigt meget for os, at vi kan slutte af med point hjemme. Så vi håber på en massiv opbakning, og endnu mere støtte end vi får i forvejen med rigtigt mange folk på tilskuerpladserne, siger viceanfører, Rasmus Festersen.

For at få så mange så muligt til at støtte hjemmeholdet, har klubben sammen med deres sponsor Harboe gjort adgangen til kampen gratis.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App