¨

FCK stanger 12 karantæner ud

Foto: TV ØST

FC København har idømt 12 personer minimum to års karantæne på grund af urolighederne til pokalkampen mod Næstved.

De voldsomme uroligheder i forbindelse lørdagens pokalkamp mellem Næstved og FC København koster nu 12 FCK-tilhængere lange karantænestraffe. Efter at have gennemgået videomateriale fra kampen har FCK's ledelse identificeret et dusin af de værste ballademagere.

- Disse typer er som en tumor for enhver fodboldklub, ja vel sagtens for samfundet som helhed, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at fjerne dem fra nogen som helst form for tilknytning til FC København, siger Flemming Østergaard, der er formand for Parken Sport og Entertainment - selskabet bag FC København.

De 12 personer har alle fået karantæne på ubestemt tid til klubbens hjemme- og udekampe. Det betyder ifølge Flemming Østergaard, at de minimum vil få to års karantæne og i de fleste tilfælde i endnu længere tid - helt op til livstid.

6 af de 12 tilskuere have i øvrigt i forvejen karantæne. Men ingen af de 12 skulle kunne få adgang til tribunerne, når FC København på lørdag spiller i SAS Ligaen på udebane mod Lyngby.

- Der er et helt andet sikkerhedsniveau i forbindelse med kampen på søndag i Lyngby. Blandt andet har vi en aftale med Lyngby om udveksling af vagter, og derfor vil der være et meget stort antal FCK-vagter på plads. Det vil blandt andet betyde, at de 12 største idioter fra Næstved-kampen ikke vil komme ind på Lyngby Stadion, og jeg er sikker på, at vi i samarbejde med hjemmeholdet vil være i stand til at afvikle kampen på betryggende vis, siger Flemming Østergaard.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App