FC Vestsjælland vinder hjemme over AaB

AaB tabte igen, mens FC Vestsjælland gav træner Michael Hansen en sejr på hans fødselsdag med 1-0 over nordjyderne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

FC Vestsjællands træner, Michael Hansen, fik en perfekt gave på sin 43-års fødselsdag. AaB-træner Kent Nielsen vågner til gengæld efter al sandsynlighed med hæs stemme tirsdag morgen, efter at han råbte højt, men forgæves, af sine spillere undervejs i mandagens 0-1-nederlag i Slagelse.

Hjemmeholdet vandt kampen mellem 2 hold, der var hårdt ramt på selvtilliden.

En sløj omgang

FC Vestsjælland havde tabt de seneste 2 kampe i Superligaen med samlet 1-6 i målscore, mens AaB havde sidste torsdags dybt pinlige 0-6-dukkert ude til Steaua Bukarest i frisk erindring.

De 2 holds formkurver var tydelige at se i første halvleg, som var en sløj omgang, for nu at sige det ganske mildt. AaB havde vel reelt kun en enkelt mulighed, nemlig da Anders K. Jacobsen leverede et ufarligt hovedstød.

Det kom efter oplæg fra den vikarierende højre back, Søren Frederiksen, der sædvanligvis huserer som angriber. Også et vidnesbyrd om skadessituationen hos de danske mestre.

Ny anfører scorede

Hjemmestærke FC Vestsjælland måtte til gengæld undvære den sygdomsramte anfører, Henrik Madsen. Den nye anfører, Rasmus Festersen, var i første halvleg tæt på at nå frem til et farligt indlæg fra Anders Due, men det forblev målløst efter de første 45 minutter.

Anden halvleg blev noget mere livlig, og begge hold havde flere gode muligheder. Afgørelsen faldt med cirka et kvarter tilbage af kampen, da Rasmus Festersen flot trak sig fri og hamrede bolden mod mål.

AaB-målmanden, Nicolai Larsen fik hånden på, men han kunne ikke forhindre skuddet i at gå i mål.

Både FC Vestsjælland og AaB har 10 point for 8 kampe i Superligaen, og det er næsten overflødigt at skrive, hvilket af de to hold der kan være mest tilfreds med det facit.

/ritzau/