FC Vestsjælland smed sejren til sidst

Efter fire kampe uden scoringer kom FC Vestsjælland endelig på måltavlen i fredagens Superligaopgør mod Randers FC. Det rakte dog kun til 1-1.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fredag aften indbød bestemt ikke til superligafodbold i Slagelse. De godt 2200 tilskuere blev mødt af kold regn og hård blæst, noget der bestemt heller ikke så ud til at passe hverken hjemmeholdet FC Vestsjælland eller gæsterne fra Randers.

Det lignede længe en kamp uden scoringer, hvilket især skyldtes begge holds manglende skarphed. Gæsternes angribere Viktor Lundberg og Djiby Fall kan med rette skillinge sammen om en kvajebajer i omklædningsrummet efter at have brændt gigantiske chancer på velspillende Thomas Mikkelsen i værternes mål.

Noget mindre var chancen, da hjemmeholdets Edward Ofere efter en times spil bragte FC Vestsjælland i front. Michael Lumb fandt perfekt nigerianeren, der steg til vejrs og headede indlægget i mål via den ene opstander.

Målet sluttede en FC Vestsjælland-stime på fire superligakampe på stribe uden scoring, men sejren blev det ikke til. I de døende minutter fik Kasper Fisker således hul på bylden for kronjyderne, da han med et fladt skud gjorde det til 1-1.

Pointdelingen betyder, at FC Vestsjælland rykker op lige over stregen.

    //Ritzau//