¨

FC Vestsjælland sender brasilianer til AB

Foto: TV ØST

AB har lejet den brasilianske midtbanespiller Thiago Pinto Borges i FC Vestsjælland for resten af sæsonen.

Superliga-klubben FC Vestsjælland kommer ikke til at benytte sig af den brasilianske midtbanespiller Thiago Pinto Borges i foråret, når Slagelse-holdet skal forsøge at redde tilværelsen i landets bedste fodboldrække.

Thiago Pinto Borges er tirsdag blevet udlejet til Gladsaxe-klubben AB, der spiller i 1. division.

Brasilianeren er udlejet resten af sæsonen, da han "var et stykke fra startopstillingen" i FC Vestsjælland, som superligaklubben formulerer det på sin hjemmeside.

To spillere udlejet

Den tidligere Esbjerg-spiller glæder sig til AB.

- Spilletid betyder meget, og jeg skal selvfølgelig have genopbygget noget selvtillid på banen. Jeg spillede mod AB sidste år på Gladsaxe Stadion, så jeg ved at det er et hold, som kan lide at spille fodbold, og er en klub med gode supportere.

- Derfor ser jeg også mig selv passe rigtig godt ind, hvor jeg kan spille mit eget spil og forhåbentligt bidrage til den gode underholdning.

- Jeg har selvfølgelig nogle tekniske kompetencer, men for mig handler det om, at jeg udfylder den rolle, som Thomas (træner Thomas Nørgaard, red.) beder mig om, så hele holdet præsterer bedst muligt.

- Jeg glæder mig til at starte op i AB og ser frem til at spille for klubben, siger brasilianeren til AB's hjemmeside.

AB er på syvendepladsen i 1. division - tre point fra en nedrykningsplads. FC Vestsjælland har i øvrigt udlejet to spillere tirsdag. Jonas Thomsen er lejet ud til HB Køge, der er nummer otte i 1. division.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App