¨

FC Vestsjælland forventer ekstrem svær kamp

Foto: TV ØST

FC Vestsjælland skal søndag forsøge at rejse sig i Aalborg

Søndag klokken 15.00 gæster FC Vestsjælland de forsvarende danske mestre Aab på Aalborg Stadion.

Gæsterne fra FC Vestsjælland har i dette efterår haft det svært på udebane. Kun tre points har mandskabet fra Slagelse hentet i syv forsøg på udebane.

Assistenttræner Tommy Møller Nielsen forudser en hård kamp.

- Jeg forventer en ekstrem svær kamp. Vi skal ud og holde dem fra fadet så længe som muligt. Vi skal gøre, som vi gjorde den første halve time mode Esbjerg. Der sad vi med en god fornemmelse, og vi havde ikke tilladt Esbjerg nogen chancer overhovedet, siger han.

Men Aab er en modstander, der også har kvaliteter.

- Vi skal op imod et dygtigt hold. De har en spændende trup med masser af gode fodboldspillere, især offensivt har de nogle dygtige angribere. De er inde i en ekstrem hård periode med masser af kampe, så det er kun naturligt, at det giver en del rotation i truppen for at få nogle friske kræfter ind. Omvendt kan det også være med til at bryde rytmen hos et hold, siger han om Aab.

Men alligevel er der dog en vis optimisme og tro på tingene hos Tommy Møller-Nielsen.

- Jeg synes dog, at spillerne har tacklet det rigtigt godt i ugens løb. De har arbejdet enormt godt for at komme videre, og kampen i morgen er vores chance for at komme op på hesten igen. Så jeg forventer en 100% motiveret trup, der kommer til AaB efter et godt resultat, siger han.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App