FC Vestsjælland-back er ude resten af året

Forsvarsspilleren Michael Lumb kommer ikke i aktion for superligaklubben FC Vestsjælland i efteråret.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Alle spekulationer om et eventuelt Michael Lumb-comeback hos FC Vestsjælland ligger langt ude i fremtiden. Det er 9 uger siden, Lumb var på operationsbordet, og meldingen fra lægen er, at backen først kan begynde at træne for alvor, når der er gået fire måneder fra operationen i knæet. Det skriver sn.dk.

- Det har lange udsigter i forhold til at komme til at spille med igen. Jeg kan 100 procent sikkert afskrive at spille i 2014. Jeg må ikke spille før til januar 2015. Sagen er den, at jeg rent praktisk ikke er registreret i FC Vestsjællands spillertrup.

- Man hentede Anders Kure, og for at få plads til ham i truppen har han fået min plads. Det er nogle indviklede regler, men jeg er ikke registreret, siger Lumb til sn.dk.

Ingen stress

- Nu kan man sige, at jeg ikke er stresset i forhold til at forcere min genoptræning for at komme ud og spille.

- Jeg kan gå og forberede mig på opstarten til januar, som jeg kan sigte efter nu. Der skal jeg gerne være klar til at træne med de andre, når de starter op, siger Lumb.

Det går fremad

Det går dog godt med genoptræningen for Lumb, der for et par måneder siden måtte under kniven for at få foretaget et indgreb i det venstre knæ, der har drillet ham i længere tid.

- Status lige nu er, at det går fremad. Det går godt, men det er jo et vidt begreb, lyder det fra Lumb.

/ritzau/