Fart højst sandsynligt skyld i dødsulykke

En 19-årig mandlig passager mistede i nat livet, da han blev fastklemt under en bil, der kørte galt og brød i brand i Kalundborg. Den 20-årige fører af bilen slap med livet i behold. Meget tyder på, at han kørte for stærkt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ulykken skete på Kåstrupvej i Kalundborg i nat, fortæller politiet som fik anmeldelsen klokken 00:44.

Da politi og redningsfolk fem minutter efter ankom til ulykkesstedet, var der otte meter høje flammer fra bilen, der var væltet om på siden. Den 19-årige passager var blevet slynget ud af bilen, men lå fastklemt under den, og hans liv var ikke til at redde.  

I dag mandag har en bilinspektør været på stedet, for at slå fast, hvordan ulykken kunne ske. Kalundborg Politi fortæller til TV2 Øst, at bilen med stor sandsynlighed kørte for stærkt. Præcis hvor meget, kan de endnu ikke sige.

Bilen ramte først en anden bil på vejen, derefter en elmast og til sidst et hus. Det er usikkert, hvorfor bilen - en benzindrevet Peugeot 205 fra 1993 - brød i brand.

Føreren af bilen, som slap ud i live, har brækket et ben og har skader i hovedet og er blevet indlagt på Slagelse Sygehus. Han er uden for livsfare, men dybt chokeret, fortæller politiet.

Familien til den dræbte bor tæt ved ulykkesstedet.

På grund af en fejl på vores hjemmeside, der betyder at de samme kommentarer dukker op flere gange, har vi fjernet samtlige eksisterende kommentarer til denne artikel.  Af hensyn til de efterladte har vi samtidig fjernet muligheden for at skrive nye kommentarer.