Farlige lastbiler

Et vejarbejde på en motorvejsbro kommer til at koste menneskeliv. Det frygter politiet, fordi tonstunge lastbiler overser en stribe advarselsskilte

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er ved Vipperød, tonstunge overser en højdebom. Alt for høje lastbiler kører igennem, selvom det der tydeligt er markeret en frihøjde på 3,50 meter under broen. Og det kan bertyde en avorllig ulykke for de vejarbejdere der arbejder på motorvejsbroen forude.

- Vi frygter at chaufførernes kørsel kan koste menneskeliv. De alt for høje lastbiler, der ikke stopper ved højdebommen er livsfarlige, siger sjakformanden for vejarbejderne, der arbejder på motorvejsbroen, Jens Madsen til TV2 ØST.

Arbejdet på motorvejsbroen er indstillet til på mandag, til sikkerhedsforholdene er helt i forden for de vejarbejdere der skal arbejde på renoveringen af broen.

Politiet er bekymrede for sikkerheden på brobyggeriet.

-Vi frygter at der til sidst vil ske en ulykke for dem der arbejder på broen, siger politikommissær Henrik Møller Nielsen, Holbæk.

Alene i dag kørte syv alt for høje lastbiler gennem højdebommen, men nåede heldigvis at stoppe inden de kom ind under broen.

Se indslaget her:

http://www.tv2east.dk/video/1930/2007/0830/2.asx