¨

Fans bidt af hunde under uro

Foto: TV ØST

Natlig uro før pokalkampdagen mellem Næstved Boldklub og FC København førte til fire anholdelser.

Flere blev bidt af hunde og fire personer anholdt, da grupper af fodboldfans kom i klammeri med hinanden og politiet i Næstved natten til lørdag.

 - Der var en seks-otte stykker, der blev bidt, fordi de ikke flyttede sig, da politiet gav dem besked på det. I stedet gik de frem mod betjentene, og så blev hundene sendt frem, fortæller vagtchefen ved sydsjællands politi.

Episoden indtraf forud for pokalkampen mellem Næsted Boldklub og FC København lørdag eftermiddag, og ifølge politiet var det fodboldfans, der var indblandet i uroen i centrum af Næstved.

Ingen af de fire anholdte var dog iklædt fodboldtrøjer, halstørklæder eller lignende. To af dem kommer fra Næstved og Slagelse, mens de to sidste er fra København.

 - Københavnerne havde indlogeret sig på et vandrehjem hernede, og vi går ud fra, at de var her for at se fodbold, siger vagtchefen. Politiet kan ikke oplyse nøjagtigt, hvor mange der deltog i urolighederne fra ballademagernes side.

 - Det er svært at skelne, når de blander sig med de almindelige værtshusgæster. Men fra politiets side var vi mødt frem med ti mand, og der har måske været omkring 25 af dem, siger vagtchefen.

De fire anholdte blev løsladt lørdag formiddag med sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Sådan en overtrædelse straffes med bøde.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App