Familie i chok

En familie fra Farendløse nær Ringsted er dybt chokeret i dag. De var i livsfare, da en bil bragede ind i deres hus i nat. Bilen væltede simpelthen en mur ned over en sovende kvinde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Bilen kom i høj fart og satte 29 meter bremsespor inden den bragede ind i værelset hvor Tina Juul og hendes kæreste lå og sov.

 - Først kommer der et ordentligt brag og så lige pludselig kommer mur og det hele væltende ned i hovedet på os, siger Tina Juul.

I huset bor Tina Juuls datter, svigersøn og barnebarn. Hun selv er på besøg fra Bornholm, og sov med sin kæreste på drømmesenge da bilen væltede muren over dem. Ingen i huset kom alvorligt til skade, selv om det ifølge Falck kun var millimeter fra at gå rigtigt galt. Men familien er stadig meget chokeret.

 - Mine børn har haft soveværelse derind, og er lige flyttet på første sal. De kunne have været døde, de kunne, siger Tina Juul.

Billisten stak af efter kollisionen med huset. Ejeren af bilen er i dag blevet sigtet af politiet, blandt andet for at have stukket af fra ulykkesstedet.