¨

Falsk sygeplejerske stjæler fra ældre

Foto: TV ØST

I mindst to tilfælde er det lykkedes en kvinde, der er iklædt hvidt tøj, at komme ind til ældre borgere i Holbæk under foregivende af, at hun var sygeplejerske. Politiet anbefaler ældre at bede om at se ID.

Mange ældre beboere i Holbæk er utrygge efter flere tricktyverier. I mindst to tilfælde er det lykkedes en kvinde, der er klædt som sygeplejerske at komme ind til ældre borgere i Holbæk. Kvinden fortæller, at hun kommer for at tjekke de ældres blodtryk. Mens de ældre får målt blodtryk, sniger en medgerningsmand sig ind.

- Jeg synes, at det er forfærdeligt. Jeg kan ikke forstå, at folk gør sådan noget, siger 83-årige Ragnhild Christensen, der er en af de kvinder, der blev narret.

Ragnhild Christensen mistede både kontanter, smykker og julegaver.

En anden, 86-årig kvinde, lukkede sygeplejersken ind i sit hjem på Karensmindevej i Holbæk, fredag aften. Her lykkedes det tyven at slippe afsted med 4500 kroner og smykker.

Nu advarer Politiet i Midt- og Vestsjælland mod tricktyvene.

Politiet beder de ældre om altid at bede om at se ID, hvis der kommer henvendelse fra plejepersonale, de ikke kender i forvejen. Og hvis man bliver udsat for, at nogle forsøger at komme ind, så vil politiet meget gerne have en anmeldelse med det samme. Ring 114.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App