Falcks service for ringe

Dialyse patienter i Region Sjælland græder tørre tårer over, at Falck ikke længere skal stå for transporten af siddende patienter Den service Falck giver os er alt for ringe siger patienterne

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torben Hansen er blind, han har sukkersyge og så er han i dialyse tre gange om ugen. Derfor er han dybt afhængig Falcks transport af siddende patienter. Men Torben Hansen er ikke begejstret for Falcks ventetider. Og han mener det er i orden, at Falck fra 1. februar trækker sig som leverandør af siddende transport af patienter i Region Sjælland. 

-Ventetiderne er alt alt for lange. Forleden dag måtte jeg vente i mere end to timer, og det er ikke første gang. Det er et generelt problem, at vi skal vente alt for længe på Falck, siger Torben Hansen, Slagelse.

Falck afviser, at der er problemer med ventetiderne på en liggende transport.

-Vi har en konkret sag med Torben Hansen, der måtte vente alt for længe, og det vil vi gerne sige undskyld for, men der er ikke generelle problemer med ventetiden på en siddende transport, det viser vores tal, siger underdirektør for Falck på Sjælland Hans Nielsen til TV2 ØST.

Men flere dialysepatienter fastholder, at Falcks ventetider er alt for lange.

- Det er et generelt problem. Jeg har selv prøvet at vente alt for længe, så jeg giver Torben Hansen fuldstændig ret, Falck har et problem, siger dialyse-patient Bo Larsen fra Holbæk.