Falck-blokade igen i dag

De strejkende Falck-reddere vil også i dag blokere Falcks vagtcentral i Holbæk. Det sker fordi Falck har fået underleverandører til at hjælpe de bilister, der ikke kan få hjælp fra Falck på grund af strejken.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Falck måtte i går aflyse omkring 250 sygetransporter, men privatbilisterne har foreløbig ikke mærket meget til strejken.

En tur på motorvejen afslører, at de biler som er gået i stå eller kørt galt, forholdsvist hurtigt bliver fjernet igen. Falck har fået underleverandører til at hjælpe bilisterne, og det har gjort de strejkende Falck folk godt tossede.

Derfor vil de igen i dag lave blokade udenfor Falcks vagtcentraler - blandt andet i Holbæk, hvor vagtcentralen betjener hele Region Sjælland.

Blokaderne gjorde det her til morgen svært for personalet at komme ind på vagtcentralerne. De ansatte på vagtcentralerne er ikke omfattet af strejken.

Strejken har iøvrigt fået en af Falcks storkunder til at miste tålmodigheden. Flere regioner synes det er utilfredsstillende, at de ikke kan få den vare, som de har bestilt.