Fakta om Bank Trelleborg og Sydbank

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

  * Bank Trelleborg har hovedsæde i Slagelse og har 14 filialer, som dækker det meste af Sjælland. I 2007 åbnede Bank Trelleborg også filialer i Odense og Århus.
 
  * Bank Trelleborg har omkring 220 fuldtidsansatte. I foråret 2007 ændrede den 152-årige bank selskabsform fra garantsparekasse til aktieselskab. Virksomheden blev noteret på OMX/Københavns Fondsbørs og skiftede navn fra Spar Trelleborg til Bank Trelleborg.
 
  * Bank Trelleborg har på grund af krisen indgået aftale med Sydbank om sikring af likviditeten. Sydbank overtager samtidig den kriseramte bank.
 
  * Som et led i aftalen vil der ske tvangsindløsning af minoritetsaktionærerne i Bank Trelleborg. Kursen, der er fastsat af Bank Trelleborgs revisorer, forventes at blive 59,3 kroner. Sydbank forventer at forbedre sit basisresultat med 40 millioner kroner efter overtagelsen af Bank Trelleborg.
 
  * Bank Trelleborg bliver en del af Sydbank, der er Danmarks fjerdestørste bank og har over 100 afdelinger fordelt over hele landet - flest i Syd- og Sønerjylland - og hovedsæde i Aabenraa.