Få henvendelser i voldtægtssag

Politiet efterlyser stadig vidner, der har set noget der kan have med gruppevoldtægten i Vordingborg at gøre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Voldtægten skete natten til fredag. En 22-årig kvinde ventede natten til fredag på nogle veninder på banegårdspladsen i Vordingborg, mens en hvid Toyota rullede op på siden af hende. 

Mændene i bilen sagde på gebrokkent engelsk, at de ikke kunne finde vej, og da kvinden gik over til bilen for at hjælpe, smed en af mændene hende ind i bilen, oplyser politiet i Vordingborg. 

Efter kort tids kørsel stoppede bilen, og den 22-årige blev på skift voldtaget af mændene. Herefter satte mændene hende af på hjørnet af Kuskevej og Næstvedvej i byen. 

Kvinden har givet politiet en udførlig karakteristik af de tre gerningsmænd.

Den person, som først rettede henvendelse til hende, er 20-25 år. Mørk i huden, mulig mulat, 185-190 centimeter, spinkel til tynd. Mørkt, skulderlangt hår. Iført sort joggingtøj med hvide striber på arme og ben.

Den anden mand er ligeledes 20-25 år, 180-185 centimeter. Mørk i huden. Fremstod som veltrænet med store muskler. Langt, sort pandehår, kortklippet i nakken med "slikhår". Iført hvid stramtsiddende T-shirt med korte ærmer. Skoene var sorte og af mærket Nike.

Sidste gerningsmand er 20-28 år, mørk i huden, tæt kortklippet, mørkt hår. Normal bygning og iført sorte Nike sko.
 

Politiet har fået nogle få henvendelser fra folk, der har set den hvide Toyota, men efterlyser stadig vidner, der har opholdt sig omkring taxi holdepladsen ved Vordingborg station i tiden omkring kl. 02.00 - 03.00 natten til fredag.