Ex-chef dømt for at krænke 17-årig ansat

En 49-årig mand skal i fængsel i 30 dage, efter at han er blevet dømt for at gramse på en 17-årig pige, der var ansat i hans butik i Næstvedområdet sidste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

30 dages ubetinget fængsel kommer det til at koste en 49-årig mand, at han i august sidste år gramsede på en 17-årig pige, som var ansat i hans forretning i Næstvedområdet. Det skriver Sjællandske.

Sagen var mandag for Retten i Næstved, hvor den 49-årige butiksejer valgte at blive væk. Til gengæld dukkede både den pigen, der nu er 18 år, hendes mor og en veninde op og vidnede, og retten fand taltså deres forklaringer så troværdige, at de valgte at dømme den nu forhenværende købmand.

Spurgte til private ting

Den 18-årige fortalte, at hun havde været i forretningen i 3-4 år, og at krænkelsen skete omkring 2 uger efter, at den fik ny ejer 1. august sidste år.

- Det var ikke særlig rart at være på arbejde med den nye ejer. Han spurgte ind til nogle meget private ting, som han ikke behøvede at vide. For eksempel spurgte han, om jeg gik i seng med min kæreste, og om jeg gik i byen og drak og sådan noget. Det var ikke rart, fortalte den 18-årige pige anklageren.

Gramsede hende på brysterne

Krænkelsen fandt sted, da pigen og ejeren på et tidspunkt var alene på arbejde sammen. Han kaldte hende ind til sig og trak hende ind til sig. Selv om hun forsøgte at slippe væk, holdt han fast og gramsede på hendes bryster.

Han gav hende efterfølgende 200 kroner og en pakke cigaretter for at holde kæft, forklarede pigen i retten, men hun afleverede tingene samt nøglerne til butikken dagen efter.

Det er endnu uvist, om den 49-årige, der i marts lukkede sin forretning på grund af uoverensstemmelser med ejeren af butikslokalerne, anker dommen.