Et point, en titel og et EM i herrehåndbold

Efter kortere tids pause er jeg nu tilbage på min blog. Siden sidst har vi fået endnu et point på kontoen således, at vi nu har 5 point i alt, og dermed forsat holder os over den forbandede sidsteplads, der betyder direkte nedrykning.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Pointet kom i hus mellem jul og nytår mod Tvis Holstebro, i en kamp der bød på et vanvittigt comeback fra vores side anført af specielt Karsten Andersen og Troels Jørgensen.

Derudover er vi senest blevet ”regionsmestre”, da det lykkedes os at besejre Team Sydhavsøerne med 2 mål i Ringsted Hallen tirsdag aften. Kampen skulle oprindeligt spilles som en almindelig træningskamp, men blev på TV2 Øst’s initiativ i stedet omdannet til en velgørenhedskamp, der skulle hjælpe børnene i Haiti. Denne fremragende ide mødte naturligvis fuld opbakning fra de to klubber, samt de mange tilskuere der valgte at møde op i Ringsted Hallen for at give deres bidrag.
Det eneste minus var at sejren, og dermed titlen, desværre ikke sikrer TMS Ringsted europæisk deltagelse i næste sæson :)

Sidst men ikke mindst er EM i herrehåndbold endelig startet. Det danske hold indeholder ikke nogle spillere fra TMS Ringsted – utroligt nok :) – men der er trods alt mange af spillerne, der i løbet af sæsonen lægger vejen forbi Ringsted Hallen for at forsøge at få to point med sig hjem. Så hvis du synes det kunne være sjovt at opleve spillere som Kasper Hvidt, Bo Spellerberg, Kasper Søndergaard osv. ”live”, er der mulighed for dette her i foråret, hvor vi både møder FCK samt Kolding på hjemmebane.

Uden at jeg skal udnævne mig selv som en af de utallige ”EM-eksperter” der snart findes alle steder, er du dog velkommen til at skrive en besked her på min blog, hvis du synes det kunne være sjovt, at høre min mening omkring et eller andet der sker under EM. Det kunne fx omhandle nogle episoder, forskellige spillere, Danmark chancer for endnu en guldmedalje osv. Bare skyd løs!

Thomas Boding