Esbjerg skiller FC Vestsjælland ad

På under to minutter i første halvleg scorede Esbjerg to gange, hvilket grundlagde 4-1-udesejren i Slagelse.

I en kamp, hvor det handlede om at lægge afstand til Superligaens nedrykningsstreg, var det lørdag aften Esbjerg, som gjorde det bedst.

Gæsterne sejrede i Slagelse med 4-1 over FC Vestsjælland, og sejren blev især grundlagt med to hurtige scoringer i første halvleg.

Efter lidt over en halv times spil scorede Mohammed Fellah til 1-0, da bolden efter et hjørnespark havnede hos den lille nordmand, som forsøgte sig med et skud, der viste sig at kunne overliste hjemmeholdets forsvar og keeper Thomas Mikkelsen.

I det hele taget var det en god beslutning af Esbjerg-træner Niels Frederiksen at vælge Fellah til startopstillingen.

Mindre end to minutter efter 1-0-målet sendte Fellah en bold ind i FC Vestsjællands straffesparksfelt. Holdkammerat Martin Pusic fik en fod på bolden, og det endte med, at Thomas Mikkelsen fik fumlet bolden i eget net.

Så stod der 2-0 til Esbjerg, og værterne virkede allerede til at være slået.

Og små 10 minutter inde i anden halvleg lukkede Esbjerg for alvor opgøret. Efter et indkast havnede bolden tilfældigt hos forsvarsspilleren Eddi Gomes, og han tøvede ikke. Gomes sparkede bolden ind til 3-0.

Med små 10 minutter igen scorede indskiftede Mikkel Vestergaard så til 4-0 kort tid efter, at han havde brændt en stor chance.

Den brændte chance før 4-0-målet fik Pusic til at blive rasende. Han tog fat i Vestergaard og forklarede ham utvivlsomt, at bolden skulle have været spillet på tværs, hvor Pusic stod fri.

Pusic var så sur, at han ikke jublede med Vestergaard ved 4-0-målet. Men Esbjergs problemer var trods alt til at overkomme denne lørdag aften, hvor Rasmus Festersen reducerede til 1-4.

FC Vestsjælland har fortsat fem point ned til OB og forbliver altså over den frygtede streg, når weekendens kampe er spillet.