¨

Er dette uanstændigt?

Foto: TV ØST

En teatergruppe i Vordingborg oplever, at butikker og institutioner fjerner deres plakater fra vinduerne. Plakaten er uanstændig mener butikkerne. Teatret undrer sig.

Vordingborg teatret Cantabile2 er stødt på et problem. I forbindelse med promoveringen af deres nye forestilling "Bombshells" har de hængt plakater op rundt omkring i Vordingborg.

Men nu er mange af plakaterne pludselig forsvundet fra butikker og institutioner i kommunen. Når Mille Holst fra Cantabile2 har spurgt butiksindehaverne om, hvorfor plakaterne er taget ned, har svaret været. "Den er uanstændig".

Undertøj og navle
- Nogle har henvendt sig til institutionerne og butiksejerene og sagt, at de finder plakaten anstødelig. Hvor er vi henne, hvis det er sådan det foregår? At det er laveste fællesnævner, der får lov til at bestemme, hvordan ting skal se ud, spørger Mille Holst, der ikke mener, at plakaten er det mindste stødende. 

- Den er virkelig harmløs. Vi har ikke forsøgt at støde nogen. Man kan se lidt undertøj og en navle, men det bugner jo med den slags i undertøjsreklamer. Så hvorfor støder det folk på en teaterplakat? Det undrer mig virkelig, siger Mille Holst.

Hun ved endnu ikke, om teatret kommer til at mærke de manglende plakater på billetsalget. Men faktum er, at der er markant færre plakater oppe at hænge end der plejer at være, når der bliver sat en ny forestilling op.

Hvad mener du?
Herunder kan du se plakaten, som har sat sindene i kog i Vordingborg. Mener du at den er uanstændig. Afgiv din stemme herunder og kom gerne med en kommentar.

d

/* */

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App