E.ONs varmepriser under lup

E.ONs fjernvarmekunder forstår ikke, hvordan E.ON kan tjene penge på at købe og drive danske fjernvarmeværker, når varmeforsyningsloven siger, at der ikke må tjenes penge på fjernvarmen, der skal hvile i sig selv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Energitilsynet har fået mange klager over E.ONs stærkt stigende varmepriser. Derfor har Energitilsynet igangsat en særlig undersøgelse af grundlaget for E.ONs fastsættelse af varmepriserne i blandt andet Ørslev, Terslev, Præstø og Slagslunde. Det skriver Dagbladet Køge.

Samtidig behandler Ankenævnet på Energiområdet flere klager over de ekstremt høje priser for at forlade E.ON.

DAGBLADET af talt med Energitilsynet om varmepriserne, der fastlægges ud fra varmeforsyningsloven. Energitilsynet vil dog ikke sige noget om resultatet af granskningen af E.ONs varmepriser, før arbejdet er færdigt.

/ ritzau /

Tidligere indslag:
Chokerende varmeregning
500 borgere i Ørslev-Terslev har fået en kæmpe varmeregning fra energiselskabet E.ON. Flere af borgerne er nu på vej mod tvangsauktion.
Nyhedsindslag fra 2008-10-10 19:30:00

Prischok
Varmeprisen stiger til det dobbelte for beboerne, der er omfattet af Ørslev-Terslev varmeværk. I aften mødes de til protestmøde i Terslev-hallen, og vi er med.
Nyhedsindslag fra 2008-10-08 19:30:00

Varmeprisen fordobles
Mere end 300 vrede varmeforbrugere var onsdag aften til borgermøde i Terslev-Hallen. Her skulle energiselskabet E.ON fortælle dem hvorfor deres varmeregning kommer til at stige eksplosivt.
Netnyhed fra 2008-10-08 22:42:00