¨

Endnu en mand fængslet for røveri af supermarkeder

Foto: TV ØST

Fire mænd er nu blevet varetægtsfængslet for syv røverier mod supermarkeder.

En bande supermarkedsrøvere har huseret på Sjælland. Politiet har anholdt fire, der nu er varetægtsfængslet.


En 20-årig mand er i Østre Landsret blevet varetægtsfængslet for en stribe grove røverier mod supermarkeder på Sjælland.


Dermed er fire mænd, som politiet alle mistænker for at være med i røverbanden, bag tremmer.


Sigtet for syv væbnede røverier


Sagen drejer sig om en stribe røverier, der er begået mod supermarkeder i Faxe Ladeplads, Karise, Ørslev, Terslev, Store Heddinge, Lellinge og Rønnede. Røverierne er begået i perioden fra den 3. august til den 2. oktober.


Der er tale om grove røverier, fordi der i alle tilfælde er blevet truet med skydevåben.


Fire anholdt for røverierne


Den første formodede røver blev fængslet allerede den 8. august. Det drejer sig om en 20-årig mand, som politiet fandt frem til efter røverierne den 3. august i Faxe Ladeplads og Karise.


For en uge siden blev tre andre mænd anholdt af politiet på Sydsjælland og Lolland-Falster. To af dem på 21 og 28 år blev i et grundlovsforhør varetægtsfængslet med det samme, mens den sidste på 20 år i første omgang blev løsladt af dommeren.


Landsretten besluttede af fængsle manden


Politiet kærede imidlertid beslutningen om løsladelsen, og nu har landsretten besluttet, at politiets mistanke mod manden er tilstrækkelig begrundet til, at også han skal bag tremmer.


Derfor er manden nu igen anholdt, oplyser vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App